Ideile noastre pentru tine

Ce vrei sa stii despre șeful tau?

Un proiect de comunicare internă care să creeze legături între angajați și manageri, prin care angajații pot adresa întrebări pentru a afla cât mai multe informații despre cei care ii conduc.

Noi suntem….(numele companiei). Tu cine esti?
Clip de prezentare a companiei, cu imagini din sediile companiei, interviuri cu angajați si manageri, care poate fi folosit la conferințe si pentru recrutare de angajați.

Office. Our office

Un film de prezentare a companiei, dar din punct de vedere „imobiliar”, pentru companiile care vor sa arata în ce fel de spații lucrează angajații, dar si pentru hoteluri, cladiri de birouri, fabrici sau spații pentru evenimente. Pentru acest tip de producție, putem folosi camera 360 care va oferi privitorilor senzația de imersiune in film.

FA Questions

Clipul conține întrebările cel mai des adresate echipei de HR în timpul interviurilor de recrutare.

Noi suntem HR-ul.

E un film de prezentare a echipelor din diferite departamente dintr-o companie – HR, tehnic, administrativ, creație – și a poveștilor din spatele oamenilor care o formează.

O zi la noi in companie

Alegem un angajat din fiecare departament ale companiei și-i suntem alături de-a lungul unei zile.

How is made?

Un film care ne arată cum se realizează principalele produse sau servicii ale unei companii – cum se dezvolta un soft/joc, cum se realizează o campanie, cât se lucrează la realizarea unei tranzacții etc.

Ce zice lumea?

O producție video sau doar text cu testimoniale de la parteneri, clienți despre produsele, serviciile, proiectele, angajații companiei.

Work hard, play hard

Clipuri realizate la evenimente de „relaxare” a angajaților: team building-uri, petreceri de final de an, petreceri de lansare a unui serviciu sau produs, de aniversare a companiei, sărbătorirea unei realizări importante (premiu, tranzacție), 8 martie, Ziua Păcii 

Breaking news

Video, texte și fotografii realizate în special la evenimente la care compania face un anunț, de exemplu, dacă se extinde în străinătate, face o achiziție importantă, managementul poate înregistra un mesaj și pentru clienți, parteneri și chiar jurnaliști.

Candidate wanted!

Un video în care angajații companiei spun cum ar arăta candidatul ideal pentru un anumit job.